Wat is de Magic Sandbox?

De Magic Sandbox brengt doodgewoon zand tot leven! Door zand te verschuiven veranderen de kleuren. Hierdoor komt je verbeelding tot leven. Maak bergen, eilanden, rivieren en vulkanen. De kleuren veranderen mee als jij het zand verplaatst.

De Magic Sandbox is een creatieve, interactieve, en educatieve toepassing van Augmented Reality.
Image

Hoe werkt het?

De Magic Sandbox bestaat uit een bak met speelzand, een projector, een dieptesensor en een computer met speciale software.

Op basis van de hoogteverschillen in het zand projecteert de Magic Sandbox een interactief beeld op het speelzand. Door het zand te verschuiven, bergen te maken en te graven verandert het landschap voor je ogen!
Reserveer nu

Geschikt voor alle leeftijden

De Magic Sandbox heeft al bewezen dat een zandbak niet alleen voor kinderen is. Het is een publiekstrekker die interessant is voor alle leeftijden. Er zijn lesprogramma's voor kinderen van meerdere leeftijden. Maar ook volwassenen zijn geïnteresseerd in de Magic Sandbox en de achterliggende Augmented Reality technieken.

Augmented Reality in het onderwijs

Magic Sandbox bij bedrijven

Augmented Reality op evenementen

Magic Sandbox huren bij AR-House

Gratis lesprogramma downloaden?
Augmented Reality op evenementen

De Magic Sandbox is perfect om Augmented Reality op evenementen te laten ervaren. Het is intuïtief en door de felle kleuren een echte aandachtstrekker. Zet de Magic Sandbox in op scholen, beurzen, universiteiten, musea, bibliotheken, en binnenspeelplaatsen. Laat bezoekers samen de nieuwe technieken van Augmented Reality ervaren.
Reserveer nu

Educatie

Zet de Magic Sandbox in op scholen met een bijpassend lesplan. Bijvoorbeeld lessen over hoogteverschillen, vulkanen of de waterkringloop.

Entertainment

De Magic Sandbox is een echte aandachtstrekker. Door de felle kleuren en het interactieve karakter is het een succes op elk evenement.

Bedrijven

Innovatie en nieuwe technieken laten zien op jouw bedrijfsevenement? Laat mensen Augmented Reality ervaren met de Magic Sandbox!

Installatie op locatie

We komen de Magic Sandbox bij jou op locatie helemaal opbouwen en installeren. Indien gewenst kan dit ook een werkdag eerder.

Uitgebreide uitleg

Na het opzetten geven we je uitgebreid uitleg over alle mogelijkheden.

Assistentie

Als je wilt kan een van onze AR-Experts tijdens het evenement aanwezig zijn om vragen over de Magic Sandbox of Augmented Reality te beantwoorden.

Ophalen

Na het evenement komen we alles netjes ophalen en al het zand opvegen. Indien gewenst kan dit ook een werkdag eerder.

Huurprijzen

1 Dag

€ 1.000*

.Reserveer nu
  • Installatie op locatie
  • Evenement assistentie mogelijk

1 Maand

€ 2.000*

.Reserveer nu
  • Installatie op locatie
  • Uitgebreide uitleg
  • Telefonische support
*Alle prijzen zijn exclusief transport en exclusief BTW

Assistentie tijdens jouw evenement

Onze AR-Experts komen de Magic Sandbox altijd op locatie installeren en gaan pas weg als alles werkend is. De Magic Sandbox is intuïtief en behoeft in principe geen bediening van een expert. Mocht je tijdens je evenement toch iemand hebben om mensen uit te nodigen of meer informatie aan gasten te geven over Augmented Reality dan kun je onze AR Experts inhuren. We hebben getrainde evenement medewerkers die alles weten over Augmented- en Virtual Reality.

Direct reserveren

Installatie 1 werkdag eerder


*

Liever even bellen?
+31 30 227 29 24

Of mail ons
info@ar-house.nl