Op zoek naar een bedrijf om jouw Augmented Reality idee tot leven te brengen? We helpen je graag door vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken en met een concreet plan van aanpak te komen. Als expert op het gebied van AR en VR hebben we dit met succes al voor veel klanten gedaan.

Wat is Augmented Reality?

Augmented Reality (AR) voegt een extra laag toe over de werkelijkheid. Door deze extra laag, kan je veel extra informatie laten zien. Zo kan je bijvoorbeeld met AR alvast een nieuwe bank in je eigen woonkamer zien, objecten meten of zelfs je routebeschrijving op de weg zien!

Door de snelle vooruitgang in smartphone-technologie, heeft een groot deel van de mensen al een device op zak waarmee ze van hoge kwaliteit AR gebruik kunnen maken. Met de komst van ARKit van Apple en ARCore van Android, is de kwaliteit en betaalbaarheid van AR applicaties enorm verbeterd. Daarnaast komen er steeds meer AR brillen op de markt waarmee je een telefoon kan gebruiken. Zo kan je op een relatief goedkope manier, veel mensen gebruik laten maken van AR. De meest toegankelijke AR bril is de AR cardboard. Deze bril is ook nog volledig te bedrukken. Daarnaast zijn er een aantal standalone brillen (in ontwikkeling) die hele zware AR applicaties aan kunnen zoals de Meta 2, Microsoft HoloLens en de bril van Magic Leap One.

Het verschil met het beter bekende Virtual Reality (VR) is dat je met AR de ‘echte wereld’ nog blijft zien. VR zorgt er voor dat je helemaal naar een andere ‘wereld’ wordt getransporteerd. Hier meer over weten? Kijk dan op VR-House.nl.

AR app laten maken

Bekijk de mogelijkheden

IKEA AR

Meubels

Met augmented reality kijk je hoe een meubelstuk in je eigen huis staat.

Bekijk de video

AR meetlat

Accessoires

Met deze applicatie kunnen gebruikers horloges bekijken en bestellen.

Bekijk de video

AR Menu

Meten

Meet door middel van een spoor de exacte afstanden tussen 2 punten.

Bekijk de video

Wil je augmented reality op een andere manier in zetten? Neem contact op en we brainstormen graag over de mogelijkheden!

Waarom kies je voor AR-House ?

#1
full service provider
0+
jaar AR ervaring
1+
klantbeoordeling
0
enthousiaste experts

Hoeveel kost een AR applicatie?

Uiteraard wil je graag weten wat het kost om jouw AR idee om te laten zetten naar een AR app. Vanwege het maatwerk dat wij leveren is het niet mogelijk om standaard prijzen aan te houden. De kosten hangen af van verschillende factoren, zoals de functionaliteiten en platformen waarvoor het geschikt moet zijn.

We gaan graag vrijblijvend in gesprek om de mogelijkheden door te spreken met betrekking tot jouw AR idee. Aan de hand van dit gesprek, doen wij een uitgebreid voorstel over hoe wij het de app zullen bouwen en wat hier van de kosten zullen zijn.

Al benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan nu contact op.

Contact

Onze klanten

Neem vrijblijvend contact op

*

Liever even bellen?
+31 30 227 29 24

Of mail ons
info@ar-house.nl