Visualiseer jouw bouwprojecten in Augmented Reality

Het is voor mensen erg lastig om op basis van een tekstbeschrijving het eindproduct van een bouwproject te visualiseren. Tekeningen en afbeelding helpen om het te visualiseren, maar Augmented Reality biedt de mogelijkheid om perfect weer te geven wat jouw visie van het eindproduct is. De klant hoeft zo zelf geen vertaalslag van 2D informatie naar 3D weergave te maken. Daarnaast is het ook mogelijk om interactie te hebben met het project.

Wij maken de Augmented Reality ervaring compleet op maat zodat jij jouw visie kan laten zien en ervaren! Neem nu contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Augmented Reality visualisatie op mobiele telefoon

Waarom een AR-visualisatie?

Overtuigende sales tool

Met een AR visualisatie overtuig je jouw klant van jouw voorstel.

Showcase eindproduct

Laat je klant zien hoe het eindproduct eruit zal komen te zien.

Whitelabel

De visualisatie is compleet in jullie huisstijl.

Kosten

Uiteraard wil je graag weten wat de kosten zijn om jouw eindproduct te laten visualiseren met AR. Vanwege het maatwerk dat wij leveren is het helaas niet mogelijk om een standaardprijs aan te houden. We gaan graag vrijblijvend in gesprek om de mogelijkheden door te spreken met betrekking tot jullie wensen. Aan de hand van dit gesprek, doen wij een uitgebreid voorstel over hoe wij de visualisatie zullen opleveren. 

Benieuwd wat wij voor jullie kunnen realiseren? Neem dan nu contact op.

Voorbeeld

Bovenstaande demo is gemaakt voor een tender bedrijf, om de vier verschillende fasen van tunnelwerkzaamheden te visualiseren.

Mail ons op:
info@ar-house.nl

Liever even bellen?
+31 30 227 2924

Neem contact op

*